Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей приєдналася до важливої громадської ініціативи, спрямованої на зниження соціальних ризиків, пов’язаних з організацією та проведенням азартних ігор. Ця ініціатива, яку започаткувала громадська спілка “Центр відповідальної гри”, має назву “Відкритий Меморандум про обмін інформацією та співпрацю під час реалізації інформаційних заходів зі зниження соціальних ризиків, пов’язаних з організацією та проведенням азартних ігор”.

Відкрити меморандум зниження ризиків азарнтих ігор
@Responsible Gambling Center

Також до підписання відкритого Меморандуму про обмін інформацією та співпрацю під час реалізації інформаційних заходів зі зниження соціальних ризиків, пов’язаних з організацією та проведенням азартних ігор долучились ТОВ “Букмекерська компанія “Фавбет”  (FAVBET) і ТОВ “Нейролінк” (COSMOBET), та найбільше громадське об’єднання рекламної індустрії ВГО “Всеукраїнська рекламна коаліція”.

Мета ініціативи

Головна мета цієї ініціативи – об’єднання зусиль різних сторін для забезпечення обміну інформацією між державними органами, громадянськими інститутами та організаторами азартних ігор. Це дозволить інформувати громадян про важливість дотримання принципів відповідальної гри та свідомого ставлення до азартних ігор. Також це сприятиме запобіганню соціальним ризикам, пов’язаним з їх організацією та проведенням.

Основні напрямки діяльності

  1. Підвищення обізнаності. Проведення інформаційних кампаній, лекцій та семінарів для підвищення обізнаності про ризики та наслідки азартних ігор.
  2. Поширення принципів відповідальної гри та формування свідомого ставлення до азартних ігор.
  3. Запобігання соціальним ризикам, пов’язаним з організацією та проведенням азартних ігор.

Співпраця для потужного соціального ефекту

Взаємодія між державою, громадянським суспільством та відповідальним бізнесом в рамках цієї ініціативи дозволить досягти значного соціального ефекту. Громадяни зможуть отримати більше інформації про актуальні та чутливі питання, пов’язані з азартними іграми, що допоможе знизити потенційні ризики та негативні наслідки.

Зацікавлені державні органи, установи, інститути громадянського суспільства та організатори азартних ігор можуть долучитися до ініціативи. Деталі про ініціативу та умови участі можна знайти на офіційній сторінці ГС “Центр відповідальної гри”.

Для детальної інформації про підписання Меморандуму можна відвідати офіційний сайт КРАІЛ за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *