Bet365 зробив історичний крок, ставши першим офіційним партнером з беттінгу Ліги чемпіонів УЄФА, повідомляє iGB. Ця співпраця триватиме протягом трьох сезонів – з 2024-25 по 2026-27 роки, і знаменує нову еру для бренду в світі спортивних ставок.

Головний партнер УЄФА став 365Бет

Команда  з оглядів казино Про Інтернет вже писала у лютому, що на укладення спонсорської угоди з УЄФА претендували ще три букмекерські контори. Проте саме у британської Bet365 були найбільші шанси укласти контракт. Досі жодна з букмекерських контор не була титульним спонсором турніру.

Bet365 – одна з найстаріших букмекерських контор у світі з багаторічною історією. Онлайн-версія сервісу доступна з 2001 року. Компанія пропонує широкий вибір ставок на спорт в Prematch і Live-режимах. Станом на зараз букмекерська контора Bet365 офіційно не доступна для гравців в Україні.

У рамках партнерства Bet365 та УЄФА планують запустити низку акцій, спрямованих на підвищення інтересу до змагань та розширення можливостей для взаємодії з фанатами. Бренд Bet365 буде присутнім на медійних платформах УЄФА, у тому числі на рекламних LED-екранах під час матчів, а також на офіційних цифрових каналах Ліги чемпіонів. Це дозволить бренду отримати значне охоплення та зміцнити свою позицію як одного з лідерів у світі беттінгу.

Крім цього, Bet365 разом з УЄФА планує запустити спільний розіграш, де фанати матимуть шанс виграти безкоштовні квитки на матчі Ліги чемпіонів. Це чудова можливість для шанувальників футболу насолодитися грою своїх улюблених команд наживо, що додає ще більше емоцій до цього престижного турніру.

Головний маркетинговий директор Bet365 Алекс Сефтон зазначив, що для компанії велика честь стати першим беттінговим партнером Ліги чемпіонів УЄФА, а директор з маркетингу УЄФА Гі-Лоран Епштейн підкреслив, що це партнерство допоможе об’єднати клієнтів Bet365 з Лігою чемпіонів, що забезпечить ще більше емоцій та захоплення для фанатів футболу.

Цікаво, що саме у сезоні 2024-25, коли стартує нове партнерство, Ліга чемпіонів святкуватиме свій 70-річний ювілей. 

Співпраця Bet365 з Лігою чемпіонів УЄФА – це не лише велика перемога для бренду, але й нова сторінка в історії спортивних ставок. Це партнерство підкреслює важливість відповідальної гри та зобов’язання Bet365 забезпечити своїм клієнтам найкращі враження від спорту. 

Відтепер Про інтернет є ще й у телеграм! Підписатись тут. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *