Компанія OpticOdds запустила свою нову платформу Copilot, яка спрямована на оптимізацію роботи букмекерів за допомогою автоматизованого створення коефіцієнтів, управління ризиками та широкого охоплення спортивних подій.

Що таке Copilot?

Copilot – це інноваційна платформа для букмекерських операторів, яка дозволяє в реальному часі керувати коефіцієнтами та оптимізувати ризики. Платформа пропонує можливість створювати індивідуальні коефіцієнти або використовувати галузеві стандарти. Головна мета – підвищення ефективності операцій за допомогою автоматизації даних.

платформа для букмекерських операторів OpticOdds

Copilot використовує дані у реальному часі, щоб автоматично генерувати коефіцієнти в масштабі, надаючи можливість операторам також вручну змінювати коефіцієнти та налаштовувати параметри призупинення ставок. Це дозволяє створювати унікальні коефіцієнти та ефективно керувати ризиками завдяки миттєвим корекціям.

Платформа включає дані з більш ніж 150 спортивних ліг і пропонує різноманітні ринки ставок: від ставок на конкретні події до довгострокових прогнозів. Copilot також автоматизує процес завершення ринків ставок, що зменшує ручну роботу для операторів.

Copilot легко інтегрується з існуючими системами і підтримує декілька форматів даних. Платформа здатна обробляти понад 700 000 коефіцієнтів перед матчем і 500 000 коефіцієнтів під час матчу, охоплюючи понад 3 500 ринків по всьому світу.

За словами Раяна Вайнстока, CCO компанії OpticOdds, вже 125 букмекерів користуються перевагами Copilot. Платформа допомагає їм підвищити валовий ігровий дохід (GGR), пропонуючи надійні інструменти для управління операціями.

Нові партнерства

У липні 2024 року OpticOdds уклала партнерство з американським оператором Dabble, інтегрувавши свої API та торгові рішення в пропозиції Dabble. Це дозволило Dabble покращити свій продукт завдяки реальним даним про коефіцієнти та ринки ставок, що охоплюють безліч видів спорту.

Зараз 700 000 активних користувачів Dabble можуть скористатися новими функціями, такими як оновлення коефіцієнтів у реальному часі, сповіщення про рух ліній і доступ до історичних даних через інструменти OpticOdds.

Попри глобальне охоплення та успіх OpticOdds, платформа Copilot поки що не доступна на українському ринку. Однак, компанія активно розширюється на міжнародні ринки, і можливо, у майбутньому вона розгляне можливість виходу в Україну.

Читай більше новин від Про інтернет у телеграм – Prointernet | Надійний гід у світі онлайн-казино

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *