Міжнародний бренд ставок на спорт Parimatch оголосив про нове партнерство з футбольним клубом Nottingham Forest на сезон Прем’єр-ліги 2024/25. У рамках цієї угоди Parimatch стане офіційним беттінговим партнером клубу у Великій Британії.

Компанія Parimatch висловила радість з приводу нового співробітництва, підкресливши важливість цієї угоди: 

«Ми раді розпочати нове партнерство з Nottingham Forest у сезоні Прем’єр-ліги. Це буде захопливий сезон для клубу, який продовжує зміцнювати свої позиції в англійському футболі. Підписання угоди підтверджує нашу відданість підтримці спорту по всьому світу».

ФК Нотінгем Форест

Партнерство з Nottingham Forest додає Parimatch ще одну важливу сторінку в їхньому портфоліо спортивних спонсорських угод. Це партнерство є частиною стратегії бренду щодо розширення своєї присутності у Великій Британії, а також підтвердженням підтримки спорту на глобальному рівні.

Керівник Nottingham Forest Пол Белл зазначив:

Ми раді вітати Parimatch як офіційного партнера нашого клубу. Очікуємо продуктивної співпраці протягом сезону 2024/25 та з радістю приймаємо їх у нашу футбольну родину.

Це не перший досвід Parimatch у співпраці з англійськими клубами. Минулого місяця компанія оголосила про продовження партнерства з Leicester City на сезон 2024/25. Їхня співпраця триває вже п’ятий рік поспіль, що підкреслює надійність і довготривалу відданість Parimatch підтримці футбольних клубів.

Leicester City та Паріматч

Parimatch підкреслив важливість цього партнерства:

Ми працюємо з Leicester City вже чотири роки і пишаємося тим, що продовжуємо співпрацю ще на один сезон. Це буде захопливий рік для клубу, який повертається до Прем’єр-ліги.

Parimatch продовжує активно підтримувати спорт та інвестувати у його розвиток на світовій арені. Партнерства з такими клубами, як Nottingham Forest і Leicester City, не лише зміцнюють бренд Parimatch у Європі, а й підкреслюють його відданість розвитку спорту та підтримці клубів на шляху до нових досягнень.

Нагадаємо, в Україні Parimatch не так давно опинилася у центрі гучного скандалу через несплату податків. Внутрішнє розслідування та слідчі дії БЕБ виявили факти ухилення від сплати податків на суму понад 1 мільярд гривень за період з 2021 по 2023 роки. Після цього компанія виплатила усю суму до  державного бюджету.

Попри це, Parimatch продовжує залишатися під санкціями, введеними Радою національної безпеки та оборони України РНБО у березні 2023 року. Внаслідок санкцій рахунки компанії було заморожено, що вплинуло на діяльність і заморозило кошти гравців на суму 7 мільйонів доларів.

Читай більше новин від Про інтернет у телеграм – Prointernet | Надійний гід у світі онлайн-казино

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *